Ознака: плати на функционери

Вести

Уставен суд: Нема пари за СЈО!

Уставен суд: Нема пари за СЈО! Стотина вработени истражители, службеници и административни кои останаа во СЈО нема да ги добијат заостанатите придонеси. На денешната седница Уставниот суд ја поништи Уредбата […]

Вести

Сме имале Уставен суд?! Замрзната уредбата за платите на функционерите!! Ќе земат цела плата

Сме имале Уставен суд. Замрзната уредбата за платите на функционерите Уставен суд ги почести функционерите 4 милиони евра во време на најголемата криза по Втората свестка војна. Пратениците, директорите, судиите, […]