Ознака: плац за сервис

Вести

Детали за големиот пожар во Кисела Вода

Полицијата вчера околу 21 часот добила пријава за пожар на булеварот „Борис Трајковски“ во близина на ресторанот Амор.Според пријавата, забележано било искрење на далеководите и чад, по што најверојатно од […]

Вести

Голем пожар во населбата Кисела Вода, се запали сервис за автомобили и плац за градежни работи

Голем пожар вчера се случи во населбата Кисела Вода на булеварот Борис Трајковски каде што се запалил сервис за автомобили како и плац за градежен материјал кој бил веднаш до […]