Ознака: Плусинфо

Вести

МОН со реакција: „Плусинфо“ по секоја цена сака да девалвира еден од најкапиталните владини проекти за студентите

Наместо да се обрати до Министерството за образование и наука и да побара информација за статусот по однос на изградбата на новиот објект на студентскиот дом “Невена Георгиева – Дуња“, […]