Ознака: пневмокок

Вести

Од први јули децата може да се вакцинираат за заштита од пневмокок и рота вирус

Вакцината за рота вирус се дава кај бебињата на возраст од два, четири и шест месеци, а пневмококната вакцина кај деца на два, четири и дванаесет месеци Од први јули […]