Ознака: победничка

Сцена

Победничката на „Пинкови ѕвездички“ целосно се преобрази

Сите се сеќаваме на Марија Сердар. Победи во првата сезона на детскиот музчи натпревар „Пинкови ѕвездички“ и продолжи да се занимава со музика.Марија, на своите обожаватели на друштвените мрежи им […]