Ознака: Повеќеслоен колач

Кулинарство

Повеќеслоен колач од бело чоколадо и пишкоти без брашно и без печење

Рецепт и видео презентација на Силвана од Силванина кујна. Вкусен и лесен колач од бело чоколадо и пишкоти кој се подготвува за многу кратко време без печење. Превкусен е, а […]