Ознака: повредена наставничка

Избор на уредникот

НАСТАВНИЧКАТА СТЕВАНА КУЗМАНОВСКА НАПАДНАТА ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА ЗЕЛЕНИКОВО!?

Нејзините проблеми започнуваат уште во текот на летниот распуст, кога според нејзината изјава, без реално образложение била преместена од работното место од страна на директорката на училиштето “Марко Цепенков“. Решение […]