Ознака: подочници

Нега и убавина

Трикови за ефектно сокривање на подочниците

Подочниците се некогаш резултат на голем умор, а понекогаш едноставно се „наследство“ од родителите. Без разлика во која група припаѓате, пронајдовме неколку интересни трикови кои навистина помагаат при прикривањето на […]

Нега и убавина

Рецепт: Зачин што ги брише подочниците, а сите го имаме дома

Куркумата најчесто се користи во исхраната, но може да биде одлична помош во борбата против подочниците кои се вистински кошмар и за мажите и за жените. Иако куркумата главно се […]

Живот

Ослободете се од ПОДОЧНИЦИТЕ, со само 2 намирници од кујната!

Ако сте еден од оние несреќните, оние што секој ден ги „носат“ своите торби околу очите, тогаш дефинитивно треба да го пробате овој неверојатен третман дома.  Овој третман е навистина […]

Живот

Подочниците не се секогаш показател за лошо здравје. Дознајте кои се причините за нивната појава!

Во многу случаи, подочниците не укажуваат на здравствен проблем. Меѓутоа, факт е дека на многу луѓе им пречат и создаваат грижи, што дури може негативно да се одрази на квалитетот […]