Ознака: пожар.Куманово

Вести

Голем пожар во Куманово

Голем пожар во моментов гори во Куманово, а според нашите информации пожарот зафатил дел од имотно правниот општински сектор на општината Куманово, додека во подземјето на овој објект се наоѓа […]