Ознака: позата 69

Љубов и секс

Од женски агол: Како да ја направите позата 69 уште повозбудлива?

Многу парови ја обожаваат оваа Камасутра поза затоа што им овозможува истовремено да пружаат и да примаат стимулативно задоволство. Драги дами, ако вие и вашиот партнер сакате да ја практикувате […]