Ознака: покана

Вести

Четврти меѓународен саем на патенти, иновации и нови технологии ИНОВАМАК 2020

Четврти меѓународен саем на патенти, иновации и нови технологии ИНОВАМАК 2020 Националната асоцијација на пронаоѓачите на Македонија (NAIM) ги повикува сите домашни пронаоѓачи и иноватори да се пријават за учество […]

Меѓународен фудбал

ФИФА ги покани момчињата од Тајланд на финалето на Мундијалот

Моментално најпознатиот младински фудбалски тим на светот, дечињата кои се заробени во пештера во Тајланд, повикани се на финалето од Светското првенство во фудбал. ФИФА упати повик до дечињата кои […]