Ознака: Покемон

Живот

Вие го баравте него, сега тој ќе ве најде вас: Покемон ќе ги напаѓа играчите додека спијат

Компанијата Покемон најави денеска дека од 2020-та ќе лансираат нова игра, што ќе се фокусира на времето додека играчот спие. Оваа игра ќе биде во спротивност од Покемон гоу, со […]

Живот

Американски војник за малку ќе загинел на фронт за да улови покемон

Играта за мобилни телефони „Покемон Гоу“ го „збудали“ светот, бидејќи им овозможува на корисниците во реалниот живот да ја истражуваат околината и на одредени локации да фаќаат виртуелно суштество од […]