Ознака: Полин

Локална самоуправа

Дојран: Туристички, но и историски и духовен центар

Наместо да го следите примерот на оние кои што си ги трошат парите кај јужниот сосед и одат “до Грција”, дојдете до Беломорска Македонија и посетете го Дојран, малото место […]