Ознака: политички аналитичар

Македонија

Доста ни е од понижување и бришење на нашето достоинство, напиша Пандов

Постот на политичкиот аналитичар, Александар Пандов на неговиот Фејсбук профил: – Малку сме биле вчера на протестот, констатираа поголем дел од луѓето. Да, може мала на број, но голема по влијание! […]