Ознака: Полнети ролнички

Кулинарство

Полнети ролнички – Јадење кое е наречено дека носи среќа

„Пролетните полнети ролни“ се кинеско јадење, а традиционално се јадат за време на пролетниот фестивал, односно прославата на кинеската нова година, која паѓа на крајот на јануари или почетокот на […]