Ознака: полнење телефон

Технологија

Само сменете една мала работа и батеријата на вашиот телефон ќе трае подолго

Сите ние поминуваме многу време со телефоните, што доведува до прекумерна потрошувачка на батериите. По некое време слабее и се побавно се полни. Сепак, постои начин да се продолжи нивниот животен век. […]

Технологија

Ако вака го полните телефонот, не е ни чудо што е постојано празен- ова е правилниот начин

Истражувања направени во компанијата Кадекс која произведува батерии покажала дека нашите паметни телефони се чувствителни на стресови кои сопствениците им ги приредуваат за време на полнењето, односно дека може да […]