Ознака: полугодие

Вести

Морбилите може да го одложат почетокот на второто полугодие

Министерството за образование и наука ја следи ситуацијата со епидемијата од морбили, во координација е со министерствата за здравство и за труд и социјална политика и врз основа на состојбата […]

Вести

МОН: Второто полугодие започнува на 23 јануари

Министерството за образование и наука одлучи учебната година да продолжи на 23-ти јануари.-Согласно барањата на училиштата за продолжување на зимскиот распуст и климатските услови,  во консултација со Министерството за здравство […]