Ознака: Пол Смит

Видео

ПРОТРИЈТЕ ГИ ОЧИТЕ: Оваа слика не е онаква, каква што се чини на прв поглед!

Пол Смит е роден во 1920 година со церебрална парализа, сериозно нарушување кое влијае врз работата на мозокот и движењето на телото.Во негово време, луѓето со ова нарушување не можеле […]