Ознака: помладо

Живот

Кога изгледате помладо од вашата возраст тоа може да биде знак на интелигенција – откриваат истражувачите

Нашата биолошка возраст многу ретко одговара на тоа како ние се чувствуваме. Има премногу фактори кои придонесуваат да изгледаме постаро или помладо. Овде ги вклучуваме стресот, финансискиот статус, секојдневните рутини […]