Ознака: понеделник во 11

Вести Македонија

Предлогот за Уставни измени во понеделник на пленарна седница

Со спротивставени мислења меѓу пратениците од власта и од опозицијата ја завршија работната недела. По дводневна расправа на собраниската Комисија за уставни прашања, поддршка за пристапување кон измените на Уставот […]