Ознака: Пониква

Вести

Димитриев: Пробиштип ќе добие експресен пат, изградба на пат до ски центарот Пониква

Почеток на идната година ќе започнеме со градба на новиот експрсен пат Штип-Кочани, првата фаза е Штип-Пробиштип, втората фаза е Пробиштип-Кочани. Постапката е завршена. Пробиштип ќе добие експресен пат со […]