Ознака: Попара

Сцена

Попара од „Среќни Луѓе“ денес има 81 година: Еве како изгледа!

Актерот Зоран Ранкиќ најмногу го паметиме по улогата на Жарко Попара од серијата „Среќни луѓе“.Некои фрази од серијата самиот ги импровизирал, како познатата: „Госпоѓице, госпоѓо“. Попара најмногу го сакаа децата, […]