Ознака: Популарната хрватска пејачка ја краси насловната страница на словенечки магазин но речиси е непрепознатлива на фотографијата

Сцена

Нина Бадриќ е новата жртва на фотошоп!

Популарната хрватска пејачка ја краси насловната страница на словенечки магазин но речиси е непрепознатлива на фотографијата!     Нина Бадриќ на насловната позира во корсет, но не е потреба детална […]