Ознака: поп

Вести

Поп од Струмица: Проклети да бидат сите кои ќе се дрзнат за јазикот, името, државата!

На 13 август 1951 година биле убиени петте струмички студенти, убиени биле блиску селото Орманли на планината Беласица, до границата кон Грција.Тогаш се убиени, Мирко Пецев, Ѓорги Јармов, Ѓорги Костуранов, […]

Видео

АКРОБАТСКО КРШТЕВАЊЕ: Поп мавта со бебето, главечки го фрла во вода за да го крсти!

Патријархот  дошол на идеја  да ја стимулира стапката на наталитет   во  земјата, ветувајќи  дека лично  ќе го  крсти  секое трето  дете во  семејството.Голем број на родители  во   Грузија   одлучиле во  […]

Вицотека

На факултет за теологија идни попови полагаат испит…

На факултет за теологија идни попови полагаат испит. Излегува еден од испит и колегата го прашува: – Што полагаше? – Крштевка… – И што направи?На факултет за теологија идни попови […]

Занимливости

Хрват продава ПРОКОЛНАТА КУКЛА: „Кучињата ја лаат, ноќе шепоти и не можеме да спиеме од неа!“

Во хрватските огласи неодамна вниманието го привлече оној за продажба на „проколната кукла“, која сопственикот очајно се обидува да ја продаде зашто не му дава да спие.Куклата се продава за […]

Вицотека

Црква. Свадба. Попот пее и одеднаш еден пијан сват оди до попот и шлап, му врзува еден шамар

Црква. Свадба. Попот пее и одеднаш еден пијан сват оди до попот и шлап, му врзува еден шамар– Ако те удираат од едната страна, заврти му го и другиот образ! […]