Ознака: поради родителите

Издвојуваме

Децата се под стрес поради родителите, а не поради училиштето

Родителите кои ги сфаќаат децата и нивното школување како личен проект веројатно ќе бидат анксиозни затоа што ги очекуваат разговори за домашни задачи, учење, одговорност, резултати. Словенечкиот клинички психолог Александер […]