Ознака: пораз на избори

Вести Интервјуа

Никола Попоски по изборите напиша дека партијата е поразена и не е победник на изборите денеска се појави со интервју за Прес24

Никола Попоски по изборите напиша дека партијата е поразена и не е победник на изборите денеска се појави со интервју за Прес24 Проценка од 2017 беше дека против ваква власт, […]

Вести Видео

Петровски: Немаме победа на избори од доаѓањето на Христијан Мицкоски

Петровски: Немаме победа на избори од доаѓањето на Христијан Мицкоски Се погласно се зборува од широкото членство дека треба да се одржи Конгрес на ВМРО ДПМНЕ и да се побара […]

Издвојуваме

Четирите фази на Мицкоски за формирање Влада

Четирите фази на Мицкоски за формирање Влада Четирите фази на Мицкоски за формирање Влада: 1. За време на изборната кампања: Идната Влада ќе ја формира ВМРО-ДПМНЕ, јас ќе бидам следниот […]

Вести

Мијалков: Мицкоски не е достоен да го води ВМРО-ДПМНЕ

Денеска се засили притисокот врз Мицковски во медиумите. Изложен е од препознатливите членови на критика за загубените избори и за неговото однесување на медиумите деновиве. Не ретко се споменуваат спорните […]

Издвојуваме

Сашо Мијалков: Мицковски очекуваме влада или оставка, како што самиот вети

Сашо Мијалков: Мицковски очекуваме влада или оставка, како што самиот вети Во статус објавен на неговата фан страна Мујалков се обрати директно на Мицковски и ги коментираше погрешните политики кои […]

Вести

Груевски избришан од почесен претседател на ВМРО-ДПМНЕ, донесени контроверзни измени на статутот на партијата

Груевски избришан од почесен претседател на ВМРО-ДПМНЕ, донесени контроверзни измени на статутот на партијата Мицковски и понатака кон незадоволното членство испраќа пораки дека ќе прави Влада. Овој пат обландата е […]