Ознака: поранешна пратеничка

Македонија

Куновска: Зошто секојдневно покажувате дека сте полоши од најлошите?

Поранешната пратеничка од редовите на СДСМ и познатa актерки, Софија Куновска ја обвини Владата дека по толку анализирање само ова го смислиле, додавајќи дека немаат ниту идеја, ниту храброст. “Ќе […]