Ознака: поранешниот директор

Македонија

Синоќа приведен поранешниот директор на Централниот регистар

Синоќа финансовата полиција го приведе поранешниот директор на централниот регистер Андреја Поповски. Според првичните информации Поповски е во полициска станица во Скопје, а во меѓувреме Обвинителството треба да донесе одлука […]