Ознака: Порта Македонија

Вести

Ѓунер Исмаил: Порта Македонија можеби и ќе се минира! Другото ќе се стопи и уништи

Ќе се изненадите, ама во советите на СДСМ многу пожестоко и порадикално се дискутира во однос на судбината на спомениците од она што може да се прочита по колумните, вели […]

Вести

ФОТО: Македонското знаме развиорено на Порта Македонија

Огромно македонско знаме вечерва беше пуштено врз Порта Македонија испраќајќи порака дека Македонија е една и нема никој да наметнува туѓи платформи. Порта Македонија е симбол на историските борби и […]

Вести

Ѓунер Исмаил ќе ги МИНИРА и УНИШТУВА обележјата на македонскиот народ

Ќе се изненадите, ама во советите на СДСМ многу пожестоко и порадикално се дискутира во однос на судбината на спомениците од она што може да се прочита по колумните, вели […]