Ознака: портрети

Занимливости

”Надувана уметност”; интимни потрети на корисници на медицинска марихуана

После сите необични проекти кои имавме можност да ви ги претставиме, најновата е особено занимлива. После галеријата за како денес изгледаат plyaboy зајачиците, уметничкта Robin Twomey направи галерија во која […]

Занимливости

Портрети на познатите направени од бонбони

Еден мексикански уметник се одлучил да ги овековечи познатите личности на доста необичен начин. Имено Кристиан Рамос за да ги направи тие специфични портрети употребил голем број на бонбони, мастики […]