Ознака: Последен поздрав

Црна хроника

Последен поздрав: Колегите на починатиот Александар по трагедијата (ВИДЕО)

Во Кичево најискрено и длабоко сочуство кон најблиските, изразија сите учесници возачи на Кичево Круг со едноминутен молк на местото каде нивниот драг пријател и колега Александар Кочeвски трагично го […]

Вести

Последен поздрав за Ванчо Петрушевски – Гоце не можеше да ги запре солзите

-Твоето ненадејно заминување од светот на македонскиот театар остави место што никогаш нема да биде пополнето, зошто твојот уникатен талент и актерското мајсторство не можат да се копираат. Ванчо, му […]