Ознака: после осмиот ден

Македонија

Зошто Катица Јанева го прекина боледувањето после осмиот ден?

Зошто Катица Јанева го прекина боледувањето после осмиот ден, иако и беше издадено од матичен лекар за 30 дена? Последнава информација ја потврди и Специјалното јавно обвинителство на барање на […]