Ознака: постапки

Љубов и секс

8 постапки на џентлмените што може да го стопат срцето на секоја жена

Жените сакаат да бидат независни, но длабоко во себе, сакаат да бидат третирани како дами. Но, реалноста е поинаква и денес ретко ќе сретнете вистински џентлмен. Во продолжение прочитајте како […]

Живот

ПРОЧИТАЈТЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНО: Што да направите кога се гушите со храна?

Медицинското лице Ема Хемет наведе кои постапки треба да ги превземеме кога ќе почнеме да се гушиме.Таа нагласува дека гушењето со храна многу брзо доведува до смрт доколку не се […]