Ознака: потоа

Балкан Вести

Прво намалување на цените, а потоа укинување на роамингот

Анкетата спроведена од Советот за регионална соработка (РЦЦ) во Белград, Подгорица, Приштина, Сараево, Скопје и Тирана покажа дека укинувањето на роаминг во земјите од Западен Балкан за граѓаните во регионот […]

Фото

Ана Јаневска во „Пред и Потоа“ со Небојша Пешевски

Најбараниот македонски стилист Небојша Пешевски во соработка со Пулс24 Ви ја претставува најновата трансформација од редовната рубрика „Пред и Потоа“. Нашата нова кандидатка Ана Јаневска има кадрава кафена коса и […]