Ознака: потресно

Живот

Србија:Потресно-татко продава бубрег за да и купи фустан за матура на ќерката

45-годишниот Звонимир Илиќ, го потресе Балканот, со својата приказна -Го нудам левиот бубрег, бидејќи во десниот имам камења и свесен сум дека ова е нелегално, но немам што друго да […]