Ознака: почнува сезона

Живот

Почнува годинешнава сезона на Аква паркот во Скопје

Во петок, со почеток од 10:00, се отвора годинешнава летна сезона во Аква паркот кој работи во рамки на спортскиот центар “Борис Трајковски“ во Скопје. И годинава Аква паркот повторно нуди […]