Ознака: по Велигден

Живот

Во петок е Петровден, најголемиот празник по Велигден. Еве што треба да направите

Петровден — православен празник што се одбележува секоја година на 12 јули. Празникот е посветен на Апостол Петар. Сe смета за еден од најголемите празници по Велигден. Еден од најзначајните […]