Ознака: по 5 години

Сцена

Причината за самоубиството на актерот Робин Вилијамс откриена по 5 години

Пет години по самоубиството на познатиот актер Робин Вилијамс во јавност кончено исплива причината поради која се одлучил за самоубиство. Новиот документарец за животот на Вилијамс, “Робин Вилијамс, кога насмевката […]