Ознака: поpно-факултет

Свет

Отворен првиот поpно-факултет

Во Меделин, Колумбија неодамна се отвори првиот порно факултет во светот. Студентите, желни да работат во порно индустријата, на големо тргнаа на предавања, а професорите се, секако, порно актери. Што […]