Ознака: праник

Вести

Охрид преполн со гости, неизвесни ефектите во туризмот, но и врз колективното здравје

Оваа туристичка сезона за Охрид и туристичките населби на крајбрежјето на Охридското Езеро ќе биде најнеобичната забележана последните неколку децении. Во шпицот на сезоната карактеристичен за илинденските празници градот е […]