Ознака: прасе

Мода

Фламингото е минато, ова е новиот летен тренд за сите Инстаграм блогерки

Минатата година социјалните мрежи беа преплавени со фотографии од плажите ширум светот со “must have” аксесоарот, огромните фламинго душеци. Од славните па се до “обичните луѓе”, Инстаграм нè присили речиси […]