Ознака: праски

Кулинарство

Старински рецепт за феноменален компот од праски кој му успева на секого

Ви го откриваме наједноставниот рецепт за подготовка на компот од праска што му успева на секого, дури и почетници во подготовките за зима. Покрај подготовка на џемови и замрзнато овошје, […]