Ознака: прашања на изборит

Вести

Утре продолжува координацијата за Комисијата за прашања на изборите и именувањата

Утре напладне треба да продолжи денешната координативна средба на претставниците на парламентарните групи за утврдување на предлогот за составот на Комисијата  за прашања на изборите и именувањата, што е предуслов […]