Ознака: прашања

Живот

Пет прашања што не треба да ѝ ги поставите на бремена жена

Неопходно е да се почитуваат чувствата, како и желбата за приватност на бремените жени. За време на бременоста, секоја трудница барем еднаш ќе се соочи со разни проблеми поврзани со […]

Вести

Геровски го прашува Љубчо дали влијателна амбасада му го наметнала Ден Дончев!?

Геровски го прашува Љубчо дали влијателна амбасада му го наметнала Ден Дончев!? Интересно е зошто тоа било така. Ќе се вмеша ли сега и Груевски? Втората легенда се совпаѓа со […]

Живот

Најчесто поставуваните прашања за коронавирусот и ризиците во бременоста

Најчесто поставуваните прашања за коронавирусот и ризиците во бременоста Колкава е веројатноста за инфекција со коронавирус во текот на бременоста? Што доколку здрава трудница има позитивен тест? Дали ако сум […]

Живот Љубов и секс

Она што се плашите да го прашате својот гинеколог!

Ова се само неколку одговори на прашањата поврзани за сексуалниот живот и здравјето на половите органи, а кои вашиот гинеколог најверојатно никогаш не ви ги кажал. Контрацептивните пилули ја намалуваат […]

Занимливости

Трик прашање: Во трка ја престигнавте втората личност, кое место сте?

Дали сметате дека сте паметни? Сакате ли малку да го загреете умот? Учествувате во трка. Ја престигнувате втората личност. На кое место сте? Одговор: Ако одговоривте дека сте први, не […]