Ознака: Прванов

Балкан Вести

Нема шанси да биде прифатено името Северна Македонија, вели Прванов

Во денешното гостување на БНТ коментирајќи ги резултатите од референдумот поранешниот претседател на Бугарија вели дека нема шанси да биде прифатено името Северна Македонија. – Јас мислам дека тука Бугарија […]