Ознака: Превртена гибаница

Кулинарство

Превртена гибаница: Само правите мајстори можат да го направат ова

И додека размислувате што да подготвите за вечера, ви носиме одличен рецепт, наменет само за најголемите ‘мајстори’ во кујна. Состојки: – 80гр. брашно – 1 рамна лажичка прашак за пециво […]

Кулинарство

Превртена гибаница: Само правите мајстори можат да го направат ова

И додека размислувате што да подготвите за вечера, ви носиме одличен рецепт, наменет само за најголемите ‘мајстори’ во кујна. Состојки: – 80гр. брашно – 1 рамна лажичка прашак за пециво […]