Ознака: преговори за име

Вести

Најнов циркус – името да ми ти било ИЛИНДЕНСКА МАКЕДОНИЈА

Не престануваат понижувањата. За името се лицитира како да сме на пазар… „Република Илинденска Македонија“ е нов предлог за името кое според дипломатски извори е понудено од македонската страна во […]