Ознака: предвремени избори

Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Што побрзо предвремени избори за излез од кризата

Одговорност за понатамошниот развој на состојбата носат сите политички чинители, вклучувајќи ги претставниците на меѓународната заедница. Многу избрзани и непромислени чекори и изјави од кој било фактор создаваат и можат […]