Ознака: предигра

Љубов и секс

Еве како недостатокот на секс влијае на женското тело!

Оргазмите ја намалуваат болката и  напнатоста, па е јасно  што  се случува  кога тие ќе изостанат.Сексот е добар за нашето  тело-  од подобар сон, појачување а имуниот систем, преку  трошење […]