Ознака: пред пратениците

Македонија

Законите што не ги потпиша Иванов повторно пред пратениците

Законите, меѓу кои и за заштита од дискриминација, за ОТА и електронски комуникации, кои претседателот Ѓорге Иванов одби да ги потпише и ги врати во Собранието, денес повторно треба да се […]